23/12/2020 23/12/2020 Η Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου, ως επετειακή έκδοση για τα 170 χρόνια από την κοίμηση του Ματθαίου Βατοπαιδινού (1774-1849) – μουσικού, καλλιγράφου κωδικογράφου, εξηγητού της σημειογραφίας, μελοποιού και διδασκάλου της ψαλτικής- προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό στην σειρά «Βατοπαιδινή ψαλτική παράδοση» τους Ύμνους των Χριστουγέννων, συνθέσεις που αναδεικνύουν το μουσικό μέγεθος και την μοναδική μουσική προσωπικότητα του Ματθαίου, όπως αποδίδονται από τον Χορό των Βατοπαιδινών πατέρων. Η...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 22:26

Ματθαίος Βατοπαιδινός: Επετειακή έκδοση για τα 170 χρόνια από τη κοίμησή του

Διαδώστε:
Ματθαίος Βατοπαιδινός: Επετειακή έκδοση για τα 170 χρόνια από τη κοίμησή του

Η Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου, ως επετειακή έκδοση για τα 170 χρόνια από την κοίμηση του Ματθαίου Βατοπαιδινού (1774-1849) – μουσικού, καλλιγράφου κωδικογράφου, εξηγητού της σημειογραφίας, μελοποιού και διδασκάλου της ψαλτικής- προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό στην σειρά «Βατοπαιδινή ψαλτική παράδοση» τους Ύμνους των Χριστουγέννων, συνθέσεις που αναδεικνύουν το μουσικό μέγεθος και την μοναδική μουσική προσωπικότητα του Ματθαίου, όπως αποδίδονται από τον Χορό των Βατοπαιδινών πατέρων.

Η ΙΜΜ Βατοπαιδίου, κάνοντας καλή χρήση της τεχνολογίας, προσφέρει τα αρχεία των ηχογραφήσεων σε ψηφιακή κάρτα (USB) και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, έτσι ώστε και οι ενασχολούμενοι να μπορούν να εντρυφούν στα μέλη μέσω της οπτικοποίησης των μουσικών αρχείων, ως ένα μέσο σπουδής τους.

 Μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα εδώ:

https://orcd.co/mattheosvatopedinosymnoixristougennon

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία το usb εδώ: 

https://bit.ly/36Zcssj

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων