27/05/2023 27/05/2023 Μεγάλη απήχηση είχε η συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, η οποία μάλιστα μεταδόθηκε και τηλεοπτικά από την πλατφόρμα της Pemptousia TV. Τη συνέντευξη παραχώρησε στον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως Πειραιώς Δημήτρη Αλφιέρη, ενώ δέχθηκε και ερωτήσεις του ραδιοφωνικού κοινού. Στην συνέντευξη που κράτησε περίπου...
27 Μαΐου, 2023 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 13:40

Μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό για τη συνέντευξη του Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό για τη συνέντευξη του Γέροντα Εφραίμ

Μεγάλη απήχηση είχε η συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, η οποία μάλιστα μεταδόθηκε και τηλεοπτικά από την πλατφόρμα της Pemptousia TV.

Τη συνέντευξη παραχώρησε στον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως Πειραιώς Δημήτρη Αλφιέρη, ενώ δέχθηκε και ερωτήσεις του ραδιοφωνικού κοινού.

Στην συνέντευξη που κράτησε περίπου δύο ώρες καλύφθηκαν θέματα πνευματικά αλλά και θέματα που αφορούν την κοινωνία και την καθημερινότητα.

Για όσους δεν παρακολουθήσατε την εκπομπή μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων