06/03/2024 07/03/2024 Μεγάλη ανταπόκριση είχε η Πνευματική ομιλία στην Πάφο, την πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης που είχε η ομιλία είναι το γεγονός ότι περισσότερα από 600 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα για να ακούσουν την ομιλία. Ήταν η πρώτη φορά που στην Πάφο...
06 Μαρτίου, 2024 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 9:00

Μεγάλη ανταπόκριση στην πνευματική ομιλία του Γέροντα Εφραίμ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεγάλη ανταπόκριση στην πνευματική ομιλία του Γέροντα Εφραίμ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η Πνευματική ομιλία στην Πάφο, την πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης που είχε η ομιλία είναι το γεγονός ότι περισσότερα από 600 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα για να ακούσουν την ομιλία. Ήταν η πρώτη φορά που στην Πάφο αίθουσα γέμισε ασφυκτικά για να ακούσει πνευματική ομιλία.

Κύπρος, Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μεγαλόνησο Κύπρο, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός, απηύθυνε πρόσκληση στον Γέροντα να μιλήσει στους πιστούς της Επαρχίας του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Coral Beach Hotel Resort στην Πάφο, όπου ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με θέμα «Αγιορείτικα Μηνύματα».

Μετά το πέρας της ομιλίας οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γέροντα Εφραίμ και λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις και στις ανησυχίες που εξέφρασαν στον Γέροντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων