16/10/2021 16/10/2021 Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η χθεσινή σύναξη από τον Άθωνα με ομιλητή τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό κυρίως σε Ρουμάνους πιστούς αλλά και σε άλλους χρήστες που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σύναξη αυτή από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας, από τις επίσημες σελίδες των κοινωνικών δικτύων του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» αλλά και από...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 16:19

Μεγάλη απήχηση στη σύναξη από τον Άθωνα

Διαδώστε:
Μεγάλη απήχηση στη σύναξη από τον Άθωνα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η χθεσινή σύναξη από τον Άθωνα με ομιλητή τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό κυρίως σε Ρουμάνους πιστούς αλλά και σε άλλους χρήστες που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σύναξη αυτή από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας, από τις επίσημες σελίδες των κοινωνικών δικτύων του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» αλλά και από το trinitas.tv.

Μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μίλησε σε διαδικτυακή Σύναξη, την οποία διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό www.pemptousia.gr και τo τηλεοπτικό κανάλι του Πατριαρχείου Ρουμανίας TRINITAS TV και πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Γέροντας ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολουθούσε για τις προσευχές του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πνευματική σχέση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού με τον Γέροντα Διονύσιο Κολιτσιώτη» (Ρουμάνο μοναχό από την περιοχή Κολιτσού).

Τη Σύναξη μπορείτε να τη δείτε στο on demand περιεχόμενο της PemptousiaTV στην κατηγορία “Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Ευχαριστίες του Γέροντα για τις προσευχές μικρών και μεγάλων:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων