18/10/2020 18/10/2020 Παρακολουθήστε την ομιλία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στην Πανηγυρική Τράπεζα κατά την εορτή του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας και στην εφαρμογή του ευαγγελικού λόγου στη βιοτή και ιδιαίτερα στο οσιακό τέλος του Αγίου Ευδοκίμου, ο οποίος απέκρυψε τα χαρίσματα...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 19:13

«Μέτοχοι της χάριτος του Αγίου Ευδοκίμου»

Διαδώστε:
«Μέτοχοι της χάριτος του Αγίου Ευδοκίμου»

Παρακολουθήστε την ομιλία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στην Πανηγυρική Τράπεζα κατά την εορτή του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας και στην εφαρμογή του ευαγγελικού λόγου στη βιοτή και ιδιαίτερα στο οσιακό τέλος του Αγίου Ευδοκίμου, ο οποίος απέκρυψε τα χαρίσματα που του δόθηκαν ως δωρεά από τον Κύριο, καθώς ευδοκίμησε ο άγιος στην πνευματική ζωή δια της χάριτος του Κυρίου και αυτά επιβεβαιώθηκαν κατά την ανεύρεση των ιερών Λειψάνων του δια της ευωδίας και της μυροβλυσίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων