20/06/2020 20/06/2020 Ολοκληρώθηκε το πέμπτο ψηφιακό αρχονταρίκι με τον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και εγγεγραμμένους χρήστες από Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική, Αυστραλία. Οικογένειες παιδιά, φοιτητές και ιερείς πνευματικά παιδιά του Γέροντα Εφραίμ, συνδέθηκαν με το ψηφιακό αρχονταρίκι για να ακούσουν τον αγιορείτη Ηγούμενο και να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους και τους προβληματισμούς τους. Το ψηφιακό αυτό αρχονταρίκι επιμελείται...
20 Ιουνίου, 2020 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 17:07

Μικροί και μεγάλοι στο ψηφιακό αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι στο ψηφιακό αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Ολοκληρώθηκε το πέμπτο ψηφιακό αρχονταρίκι με τον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και εγγεγραμμένους χρήστες από Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική, Αυστραλία. Οικογένειες παιδιά, φοιτητές και ιερείς πνευματικά παιδιά του Γέροντα Εφραίμ, συνδέθηκαν με το ψηφιακό αρχονταρίκι για να ακούσουν τον αγιορείτη Ηγούμενο και να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Το ψηφιακό αυτό αρχονταρίκι επιμελείται και οργανώνει ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, Νικόλαος Γκουράρος και μπορείτε να το παρακολουθείτε ζωντανά η μαγνητοσκοπημένα από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10:00-12:00 την «2η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων