13/03/2022 15/03/2022 Μετέχοντας στην μεγάλη δοκιμασία των Oυκρανών, πατέρες της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος και Παντοκράτορος προσευχήθηκαν για την επικράτηση της ειρήνης στην Ουκρανία. Στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος τελέστηκε παράκληση και διαβάστηκαν ειδικές ευχές για την κατάπαυση του αδελφοκτόνου πολέμου. Καθημερινώς τελούνται παρακλήσεις και δεήσεις προς την Παναγία, για την προστασία των καταδυναστευομένων και απελπισμένων, λόγω του πολέμου,...
13 Μαρτίου, 2022 - 22:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 2:30

Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους: Προσευχήθηκαν υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους: Προσευχήθηκαν υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία

Μετέχοντας στην μεγάλη δοκιμασία των Oυκρανών, πατέρες της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος και Παντοκράτορος προσευχήθηκαν για την επικράτηση της ειρήνης στην Ουκρανία.

Στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος τελέστηκε παράκληση και διαβάστηκαν ειδικές ευχές για την κατάπαυση του αδελφοκτόνου πολέμου. Καθημερινώς τελούνται παρακλήσεις και δεήσεις προς την Παναγία, για την προστασία των καταδυναστευομένων και απελπισμένων, λόγω του πολέμου, αδελφών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων