03/05/2023 03/05/2023 Με την κυκλοφορία του Β´ τόμου συνεχίζεται η νέα εκδοτική σειρά με την ονομασία Χριστιανική Γραμματεία, που συμπεριλαμβάνει την συστηματική έκδοση Πατερικών κειμένων με παρουσίαση αυτών των κειμένων στην ολότητα τους, σε εκδόσεις που θα χαρακτηρίζονται από επιστημονική και εκδοτική αρτιότητα. Ο Β΄ τόμος της σειράς περιλαμβάνει το έργο του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα «Εις την...
03 Μαΐου, 2023 - 13:07

Νέα έκδοση: Χριστιανική Γραμματεία ΙΜΜΒ – 2. Εις την Θείαν Λειτουργίαν

Διαδώστε:
Νέα έκδοση: Χριστιανική Γραμματεία ΙΜΜΒ – 2. Εις την Θείαν Λειτουργίαν

Με την κυκλοφορία του Β´ τόμου συνεχίζεται η νέα εκδοτική σειρά με την ονομασία Χριστιανική Γραμματεία, που συμπεριλαμβάνει την συστηματική έκδοση Πατερικών κειμένων με παρουσίαση αυτών των κειμένων στην ολότητα τους, σε εκδόσεις που θα χαρακτηρίζονται από επιστημονική και εκδοτική αρτιότητα.

Ο Β΄ τόμος της σειράς περιλαμβάνει το έργο του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα «Εις την Θείαν Λειτουργίαν», με εισαγωγή του Ομοτίμου Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κου Γεωργίου Μαντζαρίδη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΜΟΥ:

– ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ
– ΤΟΥ ΣΟΦΟΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΤΟΛΗΝ
– ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
– ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Πηγή: www.vatopedi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων