19/03/2023 19/03/2023 Αναβάλλεται η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF για την Ιατρική, την Επιστήμη και την Πίστη, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 19:30 (ώρα Ελλάδος). Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», αλλά και με email που θα λάβουν...
19 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2023 - 19:41

Νέα ημερομηνία για τη Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF

Διαδώστε:
Νέα ημερομηνία για τη Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF

Αναβάλλεται η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF για την Ιατρική, την Επιστήμη και την Πίστη, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 19:30 (ώρα Ελλάδος).

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», αλλά και με email που θα λάβουν οι εγγεγραμμένοι από την ομάδα της σύναξης!

Τη Σύναξη διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», σε συνεργασία με την γαλλόφωνη διαδικτυακή πύλη orthodoxie.com και τον Γαλλικό Οργανισμό.

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUucOyhrz4uGNXAwuZtq7H4_VQv3RfECj07

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στη Σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Κατά τη διάρκεια της Σύναξης θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη από τις σελίδες μας:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων