28/10/2018 28/10/2018 Για την πνευματική ζωή, το διαδίκτυο και την μετάνοια μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους σε φοιτητές στην Θεσσαλονίκη.   Ο Αγιορείτης Ηγούμενος που έχει συχνή επαφή με τους φοιτητές βρέθηκε στην Ιστορική, Λαογραφική, εταιρεία Χαλκιδικής όπου ανέπτυξε το θέμα της πνευματικότητας στην καθημερινότητα των νέων ,ανέφερε σε ποιες...
28 Οκτωβρίου, 2018 - 20:20

O Γέροντας Εφραίμ ομιλεί στους φοιτητές

Διαδώστε:
O Γέροντας Εφραίμ ομιλεί στους φοιτητές

Για την πνευματική ζωή, το διαδίκτυο και την μετάνοια μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους σε φοιτητές στην Θεσσαλονίκη.

 

Ο Αγιορείτης Ηγούμενος που έχει συχνή επαφή με τους φοιτητές βρέθηκε στην Ιστορική, Λαογραφική, εταιρεία Χαλκιδικής όπου ανέπτυξε το θέμα της πνευματικότητας στην καθημερινότητα των νέων ,ανέφερε σε ποιες περιπτώσεις το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει ή να καταστρέψει τον άνθρωπο αλλά μίλησε και για την μετάνοια που είναι σωτήρια στην ζωή μας .Ο Γέροντας Εφραίμ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τος τελευταίες μέρες με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στον Εύοσμο την οποία έχουν προσκυνήσει χιλιάδες πιστοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων