19/06/2023 20/06/2023 Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή...
19 Ιουνίου, 2023 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 5:55

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος πριν τις εκλογές

Διαδώστε:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος πριν τις εκλογές

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου.

«Ήθελα πολύ να προλάβω να επισκεφθώ το Όρος και να λάβω Ευλογία και αισθάνομαι χαρά που με αξίωσε ο Θεός να το καταφέρω. Επισκεφθήκαμε την Ι. Μ. Σίμωνος Πέτρας, το Πρωτάτο, την Ι. Μ. Ιβήρων και την Ι. Μ. Βατοπαιδίου. Προσκυνήσαμε το Άξιον Εστί, την Παναγία την Πορταΐτισσα, την Αγία Ζώνη, τον Σταυρό του Μεγάλου Κωνσταντίνου και πολλά ακόμη ιερά κειμήλια. Το Άγιο Όρος παραμένει ο Φάρος της Ορθοδοξίας το σεβόμαστε και το αγαπάμε γί´αυτό και δεν το εμπλέκουμε στις κομματικές μας διαμάχες. Μεγάλη η Χάρη της Παναγίας μας και μεγάλη η προσφορά των Γερόντων που την διακονούν στο περιβόλι της», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας παράλληλα τις σχετικές φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται το Άγιον Όρος για να προσκυνήσει πριν τις εκλογές

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων