01/03/2022 01/03/2022 Την Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος επισκέπτεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής του επίσκεψης στην Ελλάδα και το Φανάρι. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος θα διανυκτερεύσει σήμερα εκεί, ενώ αύριο αναμένεται να αναχωρήσει από το Άγιο Όρος για την Κομοτηνή, όπου θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο ηγούμενος...
01 Μαρτίου, 2022 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 21:07

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Μονή Ξενοφώντος

Διαδώστε:
O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Μονή Ξενοφώντος

Την Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος επισκέπτεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής του επίσκεψης στην Ελλάδα και το Φανάρι. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος θα διανυκτερεύσει σήμερα εκεί, ενώ αύριο αναμένεται να αναχωρήσει από το Άγιο Όρος για την Κομοτηνή, όπου θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, υποδέχθηκε τον κ. Ελπιδοφόρο και τα μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων