12/07/2022 12/07/2022 Αυθεντικό σπάνιο βίντεο από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στις 7 Νοεμβρίου του έτους 1992. Στο βίντεο διακρίνεται ο Πατριάρχης, ο οποίος ασπάζεται τον Άγιο Παΐσιο.  Κατά τη δοξολογία της υποδοχής ο Οικουμενικός Πατριάρχης ασπάζεται τον όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, καθώς και αυτός προσέρχεται για να...
12 Ιουλίου, 2022 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 10:56

Ο ασπασμός του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Άγιο Παΐσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο ασπασμός του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Άγιο Παΐσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυθεντικό σπάνιο βίντεο από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στις 7 Νοεμβρίου του έτους 1992. Στο βίντεο διακρίνεται ο Πατριάρχης, ο οποίος ασπάζεται τον Άγιο Παΐσιο.

Κατά τη δοξολογία της υποδοχής ο Οικουμενικός Πατριάρχης ασπάζεται τον όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, καθώς και αυτός προσέρχεται για να λάβει την ευχή του Παναγιωτάτου κατά το έθος.

Στο σπάνιο βίντεο διακρίνεται ο Άγιος Παΐσιος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Το αυθεντικό βίντεο παραχωρήθηκε στο Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από πρώην μαθητή της Αθωνιάδος, στου οποίου την κατοχή περιήλθε τότε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων