12/07/2020 12/07/2020 Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Thomas Oppermann, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Γενικό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Carsten Muller, έλαβε χώρα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, κατά την Πέμπτη 9 Ιουλίου, όπου έγιναν δεκτοί με επισημότητα από την αδελφότητα, ξεναγήθηκαν, αλλά και ασπάστηκαν με μεγάλο σεβασμό τον Καθηγούμενο της Ιεράς αγιορείτικης Μονής...
12 Ιουλίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 23:08

Ο Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Βουλής στη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Βουλής στη Μονή Βατοπαιδίου

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Thomas Oppermann, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Γενικό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Carsten Muller, έλαβε χώρα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, κατά την Πέμπτη 9 Ιουλίου, όπου έγιναν δεκτοί με επισημότητα από την αδελφότητα, ξεναγήθηκαν, αλλά και ασπάστηκαν με μεγάλο σεβασμό τον Καθηγούμενο της Ιεράς αγιορείτικης Μονής Αρχιμ. π. Εφραίμ. Τους παρατέθηκε γεύμα, ενώ και συζήτησαν με τον Γέροντα Καθηγούμενο κυρίως πνευματικά θέματα, αλλά και θέματα πολιτισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων