23/05/2024 23/05/2024 Την Βρύγη (Μπρίζ) του Βελγίου θα επισκεφθεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Γέρων Εφραίμ, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου, ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει την Παρασκευή 31 Μαϊου, στις 19:00 μ.μ., με θέμα: “Σύγχρονη πνευματική ζωή....
23 Μαΐου, 2024 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 11:20

Ο Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός επισκέπτεται το Μπρίζ

Διαδώστε:
Ο Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός επισκέπτεται το Μπρίζ

Την Βρύγη (Μπρίζ) του Βελγίου θα επισκεφθεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Γέρων Εφραίμ, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου, ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει την Παρασκευή 31 Μαϊου, στις 19:00 μ.μ., με θέμα: “Σύγχρονη πνευματική ζωή. Μία μαρτυρία από το Άγιον Όρος”. 

“Μία εξαιρετική ευκαιρία να τον συναντήσετε και να λάβετε την ευλογία του”, σημειώνει στην πρόσκλησή της η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Κεντρική φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων