03/07/2022 03/07/2022 Για την απλότητα, την απονήρευτο διάθεση του ανθρώπου και την αμέριμνον μέριμνα (τι είναι αυτή και πώς επιτυγχάνεται) μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στην τράπεζα της Μονής σήμερα το πρωί της Κυριακής (Γ’ Ματθαίου).   Ο γέροντας Εφραίμ χαρακτήρισε την σημερινή ευαγγελική περικοπή ως «το Ευαγγέλιο της Νηπτικής». Ας ακούσουμε ένα...
03 Ιουλίου, 2022 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 23:46

Ο Γέροντας Εφραίμ από την Τράπεζα της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου για την αμέριμνον μέριμνα

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ από την Τράπεζα της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου για την αμέριμνον μέριμνα
Για την απλότητα, την απονήρευτο διάθεση του ανθρώπου και την αμέριμνον μέριμνα (τι είναι αυτή και πώς επιτυγχάνεται) μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στην τράπεζα της Μονής σήμερα το πρωί της Κυριακής (Γ’ Ματθαίου).  
Ο γέροντας Εφραίμ χαρακτήρισε την σημερινή ευαγγελική περικοπή ως «το Ευαγγέλιο της Νηπτικής». Ας ακούσουμε ένα απόσπασμα και ολόκληρη την ομιλία του μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ενότητα Ψήγματα Τραπέζης στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv και στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ορθοδοξία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων