05/11/2022 07/11/2022 Στα υπεράριθμα θαύματα της Αγίας Ζώνης αναφέρθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, κατά την ομιλία του στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα όπου τελέστηκε δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Φωτογραφίες Νίκος Χαλκιόπουλος / ope.gr  “Η πίστη μας είναι ζωντανή και η Παναγία μας είναι ζωντανή” είπε ο Γέροντας Εφραίμ...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 15:13

Ο Γέροντας Εφραίμ για την Αγία Ζώνη στον Πειραιά: Ολόκληρη η Ελλάδα έχει προστάτιδα την Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ για την Αγία Ζώνη στον Πειραιά: Ολόκληρη η Ελλάδα έχει προστάτιδα την Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα υπεράριθμα θαύματα της Αγίας Ζώνης αναφέρθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, κατά την ομιλία του στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα όπου τελέστηκε δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

  • Φωτογραφίες Νίκος Χαλκιόπουλος / ope.gr

“Η πίστη μας είναι ζωντανή και η Παναγία μας είναι ζωντανή” είπε ο Γέροντας Εφραίμ ο οποίος υπογράμμισε πως ολόκληρη η Ελλάδα έχει προστάτιδα την Παναγία και το αποδεικνύει κάθε μέρα με την παρουσία της.

“Σε αυτά τα 32 χρόνια που είμεθα στο Βατοπαίδι είμεθα μάρτυρες της θαυματουργικής παρουσίας της Παναγίας”, επεσήμανε.

Ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ μίλησε για την περίπτωση μιας 98χρονης κυρίας η οποία παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να περπατήσει εξαιτίας πολλών προβλημάτων υγείας, με την έξοδο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου της στο λιμάνι της Ιερισσού, η ηλικιωμένη γυναίκα έσπευσε να προσκυνήσει. Είναι το πρώτο θαύμα σε αυτήν την έξοδό της

Ακόμη, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου αναφέρθηκε και στην περίπτωση μιας νέας γυναίκας η οποία είχε δύο όγκους στο λαιμό. Της διαβάσαμε την Αγία Ζώνη και μέχρι το μεσημέρι και έγινε καλά.

Μάλιστα ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός υπογράμμισε ότι οι προκάτοχοί μας έγραψαν κάτι το οποίο το κρατούμε συνεχώς ότι εάν εγράφαμε τα θαύματα της Αγίας Ζώνης, τότε θα χρειαζόμασταν ολόκληρους τόμους.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων