30/05/2023 30/05/2023 Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV. Κατά τη διάρκεια της Σύναξης υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Γαλλικά, Αγγλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά. Μεταξύ άλλων...
30 Μαΐου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 21:10

Ο Γέροντας Εφραίμ για το ρόλο της οικογένειας στην πνευματική ζωή των παιδιών (BINTEO)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ για το ρόλο της οικογένειας στην πνευματική ζωή των παιδιών (BINTEO)

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV.

Κατά τη διάρκεια της Σύναξης υπήρχε παράλληλη μετάφραση στα Γαλλικά, Αγγλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά. Μεταξύ άλλων ο γέροντας Εφραίμ μίλησε για την οικογένεια και τη ρόλο της στην πνευματική ζωή των παιδιών. «Τους γονείς μας δεν τους επιλέγουμε» είπε χαρακτηρισκτικά και τόνισε την ευλογία και τη ζωτική σημασία της οικογενειακής προσευχής.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ:

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη Διαδικτυακή Σύναξη:

Η Σύναξη μεταδόθηκε ζωντανά και από τις σελίδες μας:

  • στην Pemptousia TV
  • στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ facebook.com/pemptousiagr
  • στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»
  • www.orthodoxianewsagency.gr και facebook.com/orthodoxianewsagency
  • στην επίσημη σελίδα της Ι.Μ.Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook, όπου μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες facebook.com/VatopediMonastery

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων