15/12/2021 15/12/2021 H Pemptousia TV παρουσιάζει την διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και τον σύλλογο Φίλων του Αγίου Όρους Αγγλίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα. Ενόψει των Χριστουγέννων ο Γέροντας θα μιλήσει για την εσωτερική μας προετοιμασία την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες....
15 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2021 - 21:28

Ο Γέροντας Εφραίμ στους Φίλους Αγίου Όρους Αγγλίας

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ στους Φίλους Αγίου Όρους Αγγλίας

H Pemptousia TV παρουσιάζει την διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και τον σύλλογο Φίλων του Αγίου Όρους Αγγλίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα.

Ενόψει των Χριστουγέννων ο Γέροντας θα μιλήσει για την εσωτερική μας προετοιμασία την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες και θα προβληθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε -εκτός από τα ελληνικά- και στα αγγλικά, ρουμανικά, γαλλικά, ρωσικά και γεωργιανά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων