07/12/2022 07/12/2022 Ο Ιερομόναχος Νίκων, γέροντας του Ιερού Κελίου των 12 Αποστόλων της Ξενοφωντινής Σκήτης του Αγίου Όρους είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022. Το θέμα που θα αναπτύξει ο π. Νίκων είναι: “Οι Αισθήσεις των Αγίων”. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστούν τραγούδια από...
07 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2022 - 11:50

Ο Ιερομόναχος Νίκων Αγιορείτης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Διαδώστε:
Ο Ιερομόναχος Νίκων Αγιορείτης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Ο Ιερομόναχος Νίκων, γέροντας του Ιερού Κελίου των 12 Αποστόλων της Ξενοφωντινής Σκήτης του Αγίου Όρους είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Το θέμα που θα αναπτύξει ο π. Νίκων είναι: “Οι Αισθήσεις των Αγίων”. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστούν τραγούδια από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και το Μουσικό Εργαστήρι ΟΛΥΜΠΟΥ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νικολάου Πατρή. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) στις 19:00. Η Εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με τον Ιεραποστολικό Σύλλογο «ΚΥΡΙΑΚΗ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων