18/07/2021 18/07/2021 Στο παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο κατά σάρκαν αδελφός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, π. Αθανάσιος, ο οποίος αναδείχθηκε σε άξιο υποτακτικό του ιδίου του αδελφού του και σε έναν εξαιρέτως φιλόπονο οδοιπόρο και αχθοφόρο για τις παρά πολλές ανάγκες της Συνοδίας του Αγίου. Παρακάτω, απο αριστερά, ο π. Αθανάσιος, ο Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης και Αριζονίτης, ο...
18 Ιουλίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 22:00

Ο κατα σάρκαν αδελφός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού

Διαδώστε:
Ο κατα σάρκαν αδελφός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού

Στο παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο κατά σάρκαν αδελφός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, π. Αθανάσιος, ο οποίος αναδείχθηκε σε άξιο υποτακτικό του ιδίου του αδελφού του και σε έναν εξαιρέτως φιλόπονο οδοιπόρο και αχθοφόρο για τις παρά πολλές ανάγκες της Συνοδίας του Αγίου.

Παρακάτω, απο αριστερά, ο π. Αθανάσιος, ο Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης και Αριζονίτης, ο Γέροντας, π. Αρσένιος, ο Γέροντας, π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός, ο π. Θεοφύλακτος και ο Γέροντας, π. Χαράλαμπος Διονυσιάτης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων