10/12/2022 10/12/2022 Τους πολύτεκνους μαθητές και φοιτητές της Καβάλας οι οποίοι αρίστευσαν στο σχολείο βράβευσε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Η εκδήλωση βράβευσης του Συλλόγου Πολυτέκνων Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης,  στην οποία παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο επιχώριος Μητροπολίτης Φιλλίπων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος. Στην εκδήλωση...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 10:46

Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ βράβευσε τους πολύτεκνους της Καβάλας

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ βράβευσε τους πολύτεκνους της Καβάλας

Τους πολύτεκνους μαθητές και φοιτητές της Καβάλας οι οποίοι αρίστευσαν στο σχολείο βράβευσε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Η εκδήλωση βράβευσης του Συλλόγου Πολυτέκνων Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης,  στην οποία παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο επιχώριος Μητροπολίτης Φιλλίπων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς επίσης και οι πολύτεκνες μητέρες που απέκτησαν 4ο τέκνο κατά τα έτη 2020, 2021 και 2022.

Το βραβείο για τους μαθητές και για τις πολύτεκνες μητέρες συνοδευόταν με χρηματικό έπαθλο.

Επίσης, βραβεύθηκαν όλοι όσοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Σημειώνεται ότι μεταξύ των άλλων πολυτέκνων στην Καβάλα υπάρχουν και δύο πολύτεκνες οικογένειες με περισσότερα από δέκα παιδιά.

Χορηγός της εκδήλωσης ο καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ.

Φωτογραφίες: 4Ε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων