21/11/2022 21/11/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος  Γ’ επεσκέφθη το «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιον Όρος για προσκυνηματικούς λόγους από  τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα επεσκέφθη στις Καρυές, το Πρωτάτον όπου προσκύνησε την Ιερά Εικόνα του «Άξιον Εστί» και συνηντήθη στην «Επιστασία» με τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Χριστοφόρο. Ακολούθως επεσκέφθη τας σεβασμίας Ι. Μονάς: Ξενοφώντος, Ιβήρων,...
21 Νοεμβρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 20:04

Ο Μάνης Χρυσόστομος στο «Περιβόλι της Παναγίας» (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στο «Περιβόλι της Παναγίας» (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος  Γ’ επεσκέφθη το «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιον Όρος για προσκυνηματικούς λόγους από  τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα επεσκέφθη στις Καρυές, το Πρωτάτον όπου προσκύνησε την Ιερά Εικόνα του «Άξιον Εστί» και συνηντήθη στην «Επιστασία» με τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Χριστοφόρο.

Ακολούθως επεσκέφθη τας σεβασμίας Ι. Μονάς: Ξενοφώντος, Ιβήρων, Σταυρονικήτα, Βατοπαιδίου, Καρακάλλου, ως και τα Κελλία Αγ. Νικολάου Μπουραζέρι, Αγ. Ιωάννου Θεολόγου και Αγ. Παισίου και προσεκύνησε πλείστα Ιερά Λείψανα.

Τέλεσε, επίσης, την Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιον της Παναγίας της «Πορταΐτισσας» στην Ι. Μονή Ιβήρων. Συναντήθηκε με τους Καθηγουμένους των παραπάνω Ι. Μονών και είχε πνευματικάς συζητήσεις μαζί τους.

Τέλος, είχε συνάντηση με τον Διοικητή Αγ. Όρους κ. Αθ. Μαρτίνο και τον Αναπληρωτή κ. Αρ. Κασμίρογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων