28/08/2019 29/08/2019 Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας, κ. Αλέξιος προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία που ετελέσθη το πρωί στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε τον συνονόματό του μοναχό Αλέξιο ο οποίος έλκει μάλιστα την καταγωγή του αφού είναι Έλληνας δεύτερης γενεάς από την Ατλάντα...
28 Αυγούστου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 11:18

Χειροτονία στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Χειροτονία στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας, κ. Αλέξιος προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία που ετελέσθη το πρωί στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε τον συνονόματό του μοναχό Αλέξιο ο οποίος έλκει μάλιστα την καταγωγή του αφού είναι Έλληνας δεύτερης γενεάς από την Ατλάντα της Αμερικής.

Κατά την διάρκεια της χειροτονίας προσφώνησε κατάλληλα το νεοχειροτονούμενο και ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ.  Βατοπαιδίου,Γέροντα Εφραίμ για την τιμή και τη χαρά που του έδωσε.

 

.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων