01/08/2021 01/08/2021 Το Άγιον Όρος επισκέπτεται για προσκυνηματικούς λογους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος, κατόπιν σχετικής ευλογίας εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ομίλησε στην Τράπεζα της Μονής, όπου αναφέρθηκε στα χαρμόσυνα νέα της θετικής εξέλιξης της υγείας του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ. Θα βγει σε καλό η περιπέτεια...
01 Αυγούστου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 20:34

Ο Μητροπολίτης Ατλάντας στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ατλάντας στο Άγιον Όρος

Το Άγιον Όρος επισκέπτεται για προσκυνηματικούς λογους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος, κατόπιν σχετικής ευλογίας εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ομίλησε στην Τράπεζα της Μονής, όπου αναφέρθηκε στα χαρμόσυνα νέα της θετικής εξέλιξης της υγείας του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ. Θα βγει σε καλό η περιπέτεια της υγείας του Γέροντα, είπε χαρακτηριστικά, και για τη Μονή και για την Εκκλησία. Πολλοί άνθρωποι ανα την οικουμένη προσεύχονται για τον Γέροντα, όπως θέλησε να επισημάνει.

Ο Μητροπολίτης Ατλάντας επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή Γρηγορίου όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά απο τον Καθηγούμενο Αρχιμ. π. Χριστοφόρο. Κατόπιν, βρέθηκε στο Πρωτάτο και συναντήθηκε με τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντα Γεώργιο Βατοπαιδινό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων