12/09/2019 12/09/2019 Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο οποίος θα προεξάρχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι.Μ.Μ. ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ μαζί με τη συνοδεία των Πατέρων της Μονής. Στην συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό, όπου τελέστηκε...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 18:55

Ο Μητρ. Γουϊνέας και ο Υφ. Μακεδονίας – Θράκης στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Γουϊνέας και ο Υφ. Μακεδονίας – Θράκης στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο οποίος θα προεξάρχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι.Μ.Μ. ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ μαζί με τη συνοδεία των Πατέρων της Μονής. Στην συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό, όπου τελέστηκε δέηση, ενώ ακολούθησαν στιγμές κατάνυξης και αγαλλίασης. Για τον εορτασμό βρίσκεται, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του Πρακτορείου “Ορθοδοξία”:

Επιμέλεια βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων