15/11/2023 15/11/2023 Επίσκεψη στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος για την εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Κατά την επίσκεψη του ο Σεβασμιώτατος συνοδεύεται από τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδη, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου και...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος για την εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Κατά την επίσκεψη του ο Σεβασμιώτατος συνοδεύεται από τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδη, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου και άλλα πνευματικά παιδιά του από το Κιλκίς και την Αθήνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων