11/09/2020 11/09/2020 Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Μονής από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ και την αδελφότητα. Στη συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία. Ο...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 21:53

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

Με το αγιορείτικο τυπικό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Μονής από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ και την αδελφότητα.

Στη συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία.

Ο Σεβασμιώτατος μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, θα προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών επί τη εορτή της Αγίας Ζώνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων