08/01/2023 08/01/2023 Αμέσως μετά την τέλεση της Ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως, η οποία τελέστηκε στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, μετέβη στην Ιερά Μονή Ιβήρων, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ, και χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Παραμονής της...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 18:51

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ιερά Μονή Ιβήρων για την εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ιερά Μονή Ιβήρων για την εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου

Αμέσως μετά την τέλεση της Ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως, η οποία τελέστηκε στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, μετέβη στην Ιερά Μονή Ιβήρων, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ, και χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Παραμονής της εορτής της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και ιερούργησε κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας.

Στον λόγο του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την συμμετοχή του στις ιερές Ακολουθίες και επικαλέστηκε τις πρεσβείες της Κυράς του Αγίου Όρους στους ασκητικούς αγώνες της Αδελφότητος.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων