28/11/2019 28/11/2019 Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Ραφαήλ Γεωργιάδης Επίσκεψη στην Αθωνιάδα σχολή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μαζί με τη συνοδεία του ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές της Αθωνιάδας και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία παρουσία των μαθητών. Ακούστε την ομιλία προς...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 17:58

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην Αθωνιάδα Σχολή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην Αθωνιάδα Σχολή

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Ραφαήλ Γεωργιάδης

Επίσκεψη στην Αθωνιάδα σχολή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μαζί με τη συνοδεία του ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές της Αθωνιάδας και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία παρουσία των μαθητών.

Ακούστε την ομιλία προς τους μαθητές:

Ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στο Άγιο Όρος μετά από πρόσκληση του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Γέροντος Εφραίμ και προεξήρχε στις Ιερές Ακολουθίες για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων