22/10/2019 22/10/2019 Επίσκεψη στο Κυριακό της Κουτλουμουσιανής Σκήτης του αγ. Παντελεήμονος πραγματοποίησε ο Οικ. Πατριάρχης, κατά την 20η Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Οικ. Πατριάρχου μετά το 1779, όταν την είχε επισκεφθεί ο τότε Πατριάρχης Γρηγόριος ο Δ’. Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Καθηγούμενος της ΙΜ Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Χριστόδουλος και ο Γερ. της Καλύβης π. Χρυσόστομος, ο οποίος...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 18:36

Ο Οικ. Πατριάρχης στην Κουτλουμουσιανή Σκήτη- βίντεο

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στην Κουτλουμουσιανή Σκήτη- βίντεο

Επίσκεψη στο Κυριακό της Κουτλουμουσιανής Σκήτης του αγ. Παντελεήμονος πραγματοποίησε ο Οικ. Πατριάρχης, κατά την 20η Οκτωβρίου 2019.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Οικ. Πατριάρχου μετά το 1779, όταν την είχε επισκεφθεί ο τότε Πατριάρχης Γρηγόριος ο Δ’.

Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Καθηγούμενος της ΙΜ Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Χριστόδουλος και ο Γερ. της Καλύβης π. Χρυσόστομος, ο οποίος προσέφερε αρχιερατική στολή και Εγκόλπια στον Παναγιώτατο, καθώς και Ευαγγέλιο Λιτανείας.

Εν συνεχεία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε την ι. Καλύβη του αγ. Χρυσοστόμου, προσκεκλημένος του Γέροντος της Καλύβης Αρχιμ. Χρυσοστόμου, πνευματικού τεκνου του Μακαριστού Γερ. Μωυσή του συγγραφέως. Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης 
Μοντάζ: Μανώλης Δημέλλας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων