16/11/2021 16/11/2021 Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ανοίξει σήμερα το απόγευμα, στις 7:30, τις εργασίες του Διαδικτυακού Επιστημονικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με θέμα «Η πολυδιάστατη, διαχρονική και οικουμενική Επανάσταση του 1821». Ο τέως Πρόεδρος (2015-2020), ως νομικός, πανεπιστημιακός δάσκαλος και πολιτικός με πλούσιο...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 17:49

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανοίγει το Συνέδριο της Μονής Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανοίγει το Συνέδριο της Μονής Βατοπαιδίου

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ανοίξει σήμερα το απόγευμα, στις 7:30, τις εργασίες του Διαδικτυακού Επιστημονικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με θέμα «Η πολυδιάστατη, διαχρονική και οικουμενική Επανάσταση του 1821».

Ο τέως Πρόεδρος (2015-2020), ως νομικός, πανεπιστημιακός δάσκαλος και πολιτικός με πλούσιο συγγραφικό έργο, στον χαιρετισμό του θα μιλήσει για τις ρίζες του έθνους μας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που θα ολοκληρωθεί στις 29 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθούν 17 Διαδικτυακές Συνεδρίες και συνολικά θα λάβουν μέρος 34 Εισηγητές και Σχολιαστές. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Pemptousia ΤV, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

 

Για να συμμετάσχετε στο Διαδικτυακό Συνέδριο μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_SlStVQOiSMenKmK5bcWT-w

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής, ο οποίος ισχύει και για τις 17 συνεδρίες.

Σημείωση: Λόγω του ότι οι διαδικτυακές συνεδρίες είναι προσβάσιμες μέσω ZOOM WEBINAR, η πλήρης δυνατότητα βίντεο κάμερας και μικροφώνου παρέχεται μόνο στους εισηγητές και σχολιαστές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τις εισηγήσεις αλλά θα στέλνουν τις ερωτήσεις τους στον συντονιστή εγγράφως μέσω chat.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων