01/05/2023 01/05/2023 Ο υπουργός υγείας της Ρουμανίας Αλέξανδρος Ραφήλα επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για πρώτη φορά μαζί με τον γιό του και μερικούς φίλους του λαϊκούς και κληρικούς. Ο υπουργός είναι πιστός χριστιανός Ορθόδοξος, αγαπητός στον λαό. Έχει άριστες σχέσεις με το Πατριαρχείο Ρουμανίας, υποστηρίζοντας το έργο του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του μάλιστα...
01 Μαΐου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 13:18

Ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός υγείας της Ρουμανίας Αλέξανδρος Ραφήλα επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για πρώτη φορά μαζί με τον γιό του και μερικούς φίλους του λαϊκούς και κληρικούς.

Ο υπουργός είναι πιστός χριστιανός Ορθόδοξος, αγαπητός στον λαό. Έχει άριστες σχέσεις με το Πατριαρχείο Ρουμανίας, υποστηρίζοντας το έργο του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του μάλιστα παραβρέθηκε και συμμετείχε στην Ιερά Αγρυπνία η οποία τελέστηκε για τα 33 χρόνια από την κοινοβιοποίησή της Μονής και την ενθρόνιση του Καθηγουμένου της, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού, την οποία εορτάζουν την Κυριακή των Μυροφόρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων