07/05/2020 07/05/2020 Ποια στοιχεία, ντοκουμέντα και πληροφορίες τεκμηριώνουν την παγκόσμια σημασία της Αθωνικής Πολιτείας; Μέσα από συνεντεύξεις με επιστήμονες και μοναχούς, αναδεικνύεται η χιλιετής δυναμική παρουσία του Αγίου Όρους ως φάρος της Ορθοδοξίας σε μία Παραγωγή της COSMOTE TV. “Όπως φτάσαμε προς το τέλος του εγγράφου και αρχίσαμε και διαβάζαμε τις υπογραφές… Αθανάσιος και Ηγούμενος Λαύρας… Διαβάζουμε...
07 Μαΐου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 21:27

“Βλέπω τους μοναχούς να φιλούν την άκρη απο το έγγραφο”

Διαδώστε:
“Βλέπω τους μοναχούς να φιλούν την άκρη απο το έγγραφο”

Ποια στοιχεία, ντοκουμέντα και πληροφορίες τεκμηριώνουν την παγκόσμια σημασία της Αθωνικής Πολιτείας; Μέσα από συνεντεύξεις με επιστήμονες και μοναχούς, αναδεικνύεται η χιλιετής δυναμική παρουσία του Αγίου Όρους ως φάρος της Ορθοδοξίας σε μία Παραγωγή της COSMOTE TV.

“Όπως φτάσαμε προς το τέλος του εγγράφου και αρχίσαμε και διαβάζαμε τις υπογραφές… Αθανάσιος και Ηγούμενος Λαύρας… Διαβάζουμε το όνομα του Αγίου Αθανασίου και βλέπαμε την ιδιόχειρη υπογραφή του… Εκείνη τη στιγμή βλέπω τους μοναχούς να βγάζουν τον σκούφο τους, να σταυροκοποιούνται και να φιλούν την άκρη απο το έγγραφο” εξομολογείται ο Κρίτων Χρυσοχοϊδης, Ομότιμος Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. (Κάτα το 14.00 λεπτό του παρακάτω βίντεο).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων