04/11/2019 04/11/2019 Στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου Κατερίνης, ομίλησε, το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος άνοιξε με την παρουσία του τη νέα χρονιά ομιλιών και δράσεων του Μορφωτικου και Πολιτιστικού Συλλόγου «Σχολή Γονέων Κατερίνης», καθώς και των εσπερινών κηρυγμάτων της Ι. Μ. Κίτρους και...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 21:39

“Οι μαθητές του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Οι μαθητές του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου Κατερίνης, ομίλησε, το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος άνοιξε με την παρουσία του τη νέα χρονιά ομιλιών και δράσεων του Μορφωτικου και Πολιτιστικού Συλλόγου «Σχολή Γονέων Κατερίνης», καθώς και των εσπερινών κηρυγμάτων της Ι. Μ. Κίτρους και Κατερίνης.

Ο Γέροντας Εφραίμ ανέπτυξε στο πολυπληθές ακροατήριο το θέμα: «Οι μαθητές του Γερ. Ιωσήφ του Ησυχαστού”. Στην ομιλία του, ο Γερ. Εφραίμ αναφέρθηκε στο Άγιον όρος που προσφέρει Αγίους και το νηπτικό βίωμα της κάθαρσης, φωτισμού και της θέσης. Αναφέρθηκε, επίσης, σε θαυμαστές εμπειρίες από τους παπά Εφραίμ Κατουνακιωτη και Ιωσήφ Ησυχαστή.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων