18/10/2020 18/10/2020 Παρακολουθήστε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου, του Γέροντος Εφραίμ Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Αρχιμανδρίτου π. Νήφωνος Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου στο Συνοδικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κατά την αγρυπνία επί τη...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 9:11

Οι ομιλίες από το Συνοδικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι ομιλίες από το Συνοδικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου, του Γέροντος Εφραίμ Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Αρχιμανδρίτου π. Νήφωνος Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου στο Συνοδικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κατά την αγρυπνία επί τη εορτή του αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων