02/02/2021 02/02/2021 Πανηγυρικώς τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, τελουμένης Ιεράς Αγρυπνίας κατά τη 2α-3η Φεβρουαρίου 2021. Παραθέτουμε εικόνες απο τις προετοιμάσιες του περσινού ολολάμπρου εορτασμού της Παραμυθίας και του παραλλήλου εορτασμού της μνήμης του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην ιερά αγιορείτικη Μονή και συγκεκριμένα απο την επιμελή...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 18:08

Οι Βατοπαιδινοί αγρυπνούν την Παναγία Παραμυθία

Διαδώστε:
Οι Βατοπαιδινοί αγρυπνούν την Παναγία Παραμυθία

Πανηγυρικώς τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, τελουμένης Ιεράς Αγρυπνίας κατά τη 2α-3η Φεβρουαρίου 2021. Παραθέτουμε εικόνες απο τις προετοιμάσιες του περσινού ολολάμπρου εορτασμού της Παραμυθίας και του παραλλήλου εορτασμού της μνήμης του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην ιερά αγιορείτικη Μονή και συγκεκριμένα απο την επιμελή καλλιτέχνηση του κολλύβου της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 2020:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων