24/12/2021 25/12/2021 Εόρτιες ευχές του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επί τη εορτή της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ο Γέροντας Εφραίμ εύχεται η παρουσία του Χριστού να είναι έντονη στην καρδιά των ανθρώπων και να πυρακτωθεί από την αγάπη Του, καθώς τότε αποκτά νόημα η ζωή του ανθρώπου και ταυτίζεται με το...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2021 - 0:46

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Γέροντα Εφραίμ (BINTEO)

Διαδώστε:
Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Γέροντα Εφραίμ (BINTEO)

Εόρτιες ευχές του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επί τη εορτή της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ο Γέροντας Εφραίμ εύχεται η παρουσία του Χριστού να είναι έντονη στην καρδιά των ανθρώπων και να πυρακτωθεί από την αγάπη Του, καθώς τότε αποκτά νόημα η ζωή του ανθρώπου και ταυτίζεται με το θέλημα του Θεού που είναι ο σκοπός της ζωής του ανθρώπου. Η αγάπη του Θεού είναι αγάπη θυσιαστική και κενωτική, ο Θεός γίνεται άνθρωπος για να γίνει ο άνθρωπος κατά χάριν θεός. Ο Γέρων Εφραίμ εύχεται και προσεύχεται ολοκάρδια να δώσει ο Κύριος στον άνθρωπο, μαζί με όλα τα άλλα, την αγάπη προς τον πλησίον, την αληθινή αγάπη που είναι προέκταση της αγάπης προς τον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων