27/06/2020 29/06/2020 Ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η διαδικτυακή σύναξη για παιδιά, με τον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου άκουσε τις ερωτήσεις των παιδιών που συμμετείχαν στο διαδικτυακό αρχονταρίκι και τους απηύθυνε πνευματικό λόγο. Την ψηφιακή αυτή σύναξη επιμελείται και οργανώνει ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, Νικόλαος Γκουράρος, και...
27 Ιουνίου, 2020 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 11:56

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή σύναξη για παιδιά

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή σύναξη για παιδιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η διαδικτυακή σύναξη για παιδιά, με τον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου άκουσε τις ερωτήσεις των παιδιών που συμμετείχαν στο διαδικτυακό αρχονταρίκι και τους απηύθυνε πνευματικό λόγο. Την ψηφιακή αυτή σύναξη επιμελείται και οργανώνει ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, Νικόλαος Γκουράρος, και μπορείτε να την παρακολουθείτε ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα μέσα από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και σε αναδημοσίευση από το πρακτορείο Ορθοδοξία.

Οι συνάξεις αυτές έχουν ήδη βοηθήσει και αναπαύσει πολύ κόσμο, που λόγω της υφιστάμενης κατάστασης δεν μπορούν να βρεθούν δια ζώσης σε τέτοιες ομιλίες. Μάλιστα, ιδιαίτερα βοηθήθηκαν ορθόδοξοι χριστιανοί που βρίσκονται σε ξένες χώρες, όπου δεν έχουν πνευματικές ευκαιρίες. Τη σύναξη αυτή ζητούν οι ίδιοι οι χρήστες του διαδικτυακού περιοδικού Πεμπτουσία και ο Γέροντας Εφραίμ δέχθηκε να ανταποκριθεί.

Στις συνάξεις αυτές συμμετέχουν πνευματικά παιδιά του Γέροντα με τις οικογένειές τους, αλλά και πιστοί από διάφορες χώρες.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων