19/11/2023 19/11/2023 Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ στην τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλοίωση των πιστών μετά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.  Τόνισε ότι ο καθένας από μας, κουβαλάει τα προβλήματά του, τις θλίψεις του, τις...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 14:29

Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στην τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στην τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ στην τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλοίωση των πιστών μετά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Τόνισε ότι ο καθένας από μας, κουβαλάει τα προβλήματά του, τις θλίψεις του, τις αγωνίες του και τις εναποθέτει στον Άγιο ζητώντας στήριξη και ενίσχυση.

Αναφερόμενος στην σημερινή ευαγγελική περικοπή, του άφρονος πλουσίου, ο Γέροντας Εφραίμ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι κάθε πλούσιος δεν είναι άφρων, διότι ο άγιος Χρυσόστομος τονίζει και λέει ότι και ο πλούτος είναι ένα χάρισμα από τον Θεό, όμως τον πλούτο πρέπει να τον χρησιμοποιούμε σωστά.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων