08/12/2023 08/12/2023 Με την ευκαιρία της παρουσίας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ για την εορτή και πανήγυρη του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, πραγματοποιήθηκε σύναξη πιστών την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στην πνευματική προετοιμασία για να εορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού, ενώ...
08 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2023 - 16:36

Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού στο Πόρτο Λάγος (ΗΧΗΤΙΚΟ – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού στο Πόρτο Λάγος (ΗΧΗΤΙΚΟ – ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ για την εορτή και πανήγυρη του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, πραγματοποιήθηκε σύναξη πιστών την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στην πνευματική προετοιμασία για να εορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους πιστούς.

Ακούστε την ομιλία στο ακόλουθο αρχείο ήχου:

Ο λόγος του Γέροντα ανέπαυσε και ειρήνευσε τους παρευρισκόμενους, κυρίως τους γονείς οι οποίοι τη σημερινή εποχή κουράζονται από το άλγος της ημέρας και τον καλόν αγώνα της ανατροφής των τέκνων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποστολή του ope.gr στο Πόρτο Λάγος: Πανηγυρικός Εσπερινός στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Αποστολή του ope.gr: Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Πόρτο Λάγος (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων