28/02/2021 28/02/2021 Παρακολουθήστε τις ομιλίες στο Συνοδικό της Μονής κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού αγιορείτικου κεράσματος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτου, ημέρα κατά την οποία άγη τα ονομαστήρια του ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ. Οι ιερές Ακολουθίες τελέσθηκαν κατά την Αγιορείτικη τάξη και παράδοση, σύμφωνα με τις...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 16:43

Ομιλίες από το Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Ομιλίες από το Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Παρακολουθήστε τις ομιλίες στο Συνοδικό της Μονής κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού αγιορείτικου κεράσματος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτου, ημέρα κατά την οποία άγη τα ονομαστήρια του ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ.

Οι ιερές Ακολουθίες τελέσθηκαν κατά την Αγιορείτικη τάξη και παράδοση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις που βρίσκονται σε ισχύ στο πλαίσιο της προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊου.

Κατά αυτές συμμετείχαν οι πατέρες της Αδερφότητας, οι εργαζομένοι της Μονής στενοί συνεργάτες της καθώς και οι Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού που διακονούν εντός του Αγίου Όρους.

Παρακολουθήστε:

 

Δείτε ακόμα – Πρώτος εορτασμός του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων