03/02/2021 03/02/2021 Πανηγυρικώς τιμήθηκε η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας και η εόρτιος μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, τελουμένης Ιεράς Αγρυπνίας κατά τη 2α-3η Φεβρουαρίου 2021. Μετά το πέρας, έλαβε χώρα ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στην τράπεζα της Μονής. Στην ομιλία του ο...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 16:20

«Παναγία η Παραμυθία»: Όταν η Παναγία έσωσε το Βατοπαίδι

Διαδώστε:
«Παναγία η Παραμυθία»: Όταν η Παναγία έσωσε το Βατοπαίδι

Πανηγυρικώς τιμήθηκε η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας και η εόρτιος μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, τελουμένης Ιεράς Αγρυπνίας κατά τη 2α-3η Φεβρουαρίου 2021. Μετά το πέρας, έλαβε χώρα ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στην τράπεζα της Μονής.

Στην ομιλία του ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στο θαύμα της Παναγίας της Παραμυθίας με το οποίο έσωσε τη Μονή Βατοπαιδίου από τους πειρατές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων