25/07/2019 25/07/2019 «Ονομάζομαι Μ. Η., κάτοικος Θεσσαλονίκης, κοντά στον Αγ. Δημήτριο. Είμαι δεύτερη φορά παντρεμένος και η δεύτερη γυναίκα μου κατάγεται από την Κορυτσά, Βορειοηπειρώτισσα, Μ. Ζ. Η γυναίκα μου ήταν παντρεμένη και χώρισε, έχοντας ένα γιό που είναι δάσκαλος στην Κορυτσά και ονομάζεται Κ. και είναι παντρεμένος. Τη γυναίκα του την λένε Α. και είναι γιατρός...
25 Ιουλίου, 2019 - 10:04

“Παναγία μου δώσε μου Ζωή, θέλω να ζήσω”

Διαδώστε:
“Παναγία μου δώσε μου Ζωή, θέλω να ζήσω”

«Ονομάζομαι Μ. Η., κάτοικος Θεσσαλονίκης, κοντά στον Αγ. Δημήτριο. Είμαι δεύτερη φορά παντρεμένος και η δεύτερη γυναίκα μου κατάγεται από την Κορυτσά, Βορειοηπειρώτισσα, Μ. Ζ. Η γυναίκα μου ήταν παντρεμένη και χώρισε, έχοντας ένα γιό που είναι δάσκαλος στην Κορυτσά και ονομάζεται Κ. και είναι παντρεμένος. Τη γυναίκα του την λένε Α. και είναι γιατρός ορθοπεδικός και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορυτσάς.

Το ζευγάρι αυτό έχει ένα αγοράκι 2 ετών. Ξαφνικά το αγοράκι αρρώστησε και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει λευχαιμία. Ήρθανε και στην Ελλάδα, κάνανε πολλές εξετάσεις και διαπιστώνεται ότι πάσχει από λευχαιμία. Οι γονείς του είναι απελπισμένοι και κλαίνε όλη την ημέρα, η μητέρα είναι τόσο απελπισμένη που δεν μπορεί ούτε να πάει στην δουλειά της.

Στέλνω την γυναίκα μου να πάει στην Κορυτσά, και της δίνω και την Τίμια Αγία Ζώνη της Παναγίας που μου είχαν δώσει πρόσφατα που πήγα και προσκύνησα την Αγία Ζώνη που είχε έρθει στον Ναό της Παναγίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Και εγώ κάθε μέρα διάβαζα τους χαιρετισμούς της Μεγαλόχαρης και συγχρόνως διάβαζα και τον Άγιο ιαματικό Ανάργυρο ιατρό και Θαυματουργό Άγιο Παντελεήμονα. Μόλις βάλανε την Αγία Ζώνη στο παιδάκι το πρωί, το απόγευμα ζητούσε επίμονα από τους γονείς, “θέλω να με πάτε στην εκκλησία τώρα”. Παράξενο για τους γονείς, γιατί πρώτη φορά έγινε αυτό και μόλις το πήγανε στην εκκλησία πήγε μπροστά στην Παναγία και έλεγε, “Παναγία μου δώσε μου Ζωή, θέλω να ζήσω”.

Να μην μακρηγορώ, το παιδί φάνηκε ότι έγινε πλήρως καλά και μετά από εξετάσεις πάλι, δεν φαινόταν πιά η λευχαιμία, σύγκριναν τις παλιές εξετάσεις του με τις καινούργιες και εξεπλάγησαν οι γιατροί. Και το ωραίο είναι, όταν η μητέρα του πήγε να του βγάλει την Ζώνη, να την πλύνει, δεν δέχεται το παιδί να του την βγάλουν και ωρύεται. Μεγάλη η χάρη της Μεγαλόχαρης. Εγώ προσωπικά, η γυναίκα μου και οι γονείς του παιδιού ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες προς την Υπεραγία Θεοτόκο και πανευλαβείς.

Αλλά και στους αγίους πατέρες που υπηρετούν και φυλάσσουν την Τιμία Ζώνη στο Βατοπαίδι και τους ευχαριστούμε που βγάζουν την Τιμία Ζώνη σε διάφορους Ναούς και γίνονται καλά οι συνάνθρωποί μας από ασθένειες. Η Παναγία να προστατεύει τους αγ. πατέρες, να είναι πάντα καλά και ευλογημένοι».

Με μεγάλη ευλάβεια

Μ. Η., Ζ. Μ., Κ. Ζ., Α. Ζ. και ο μικρός Νικόλαος.

Δόξα σοι ο Θεός. Αμήν.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 348-349.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων