19/01/2022 19/01/2022 Κυκλοφορεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο ψηφιακός δίσκος με τον Παρακλητικό Κανόνα στην Παναγία την Παραμυθία (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -2-). Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση, επέλεξε, στον αριθμό 2, να περιληφθούν ύμνοι από τον Παρακλητικό κανόνα της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, τον οποίο ψάλλει χορός των...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 18:31

Παρακλητικός Κανών Παναγίας της Παραμυθίας (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -2-)

Διαδώστε:
Παρακλητικός Κανών Παναγίας της Παραμυθίας (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -2-)

Κυκλοφορεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο ψηφιακός δίσκος με τον Παρακλητικό Κανόνα στην Παναγία την Παραμυθία (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -2-).

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση, επέλεξε, στον αριθμό 2, να περιληφθούν ύμνοι από τον Παρακλητικό κανόνα της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, τον οποίο ψάλλει χορός των Βατοπαιδινών Πατέρων.

Το κείμενο της παράκλησης είναι ποίημα των πατέρων της Μονής και ψάλλεται κατά την αγιορειτική προφορική παράδοση.

Η ΙΜΜΒ, κάνοντας καλή χρήση της τεχνολογίας, προσφέρει τα αρχεία των ηχογραφήσεων σε ψηφιακή κάρτα (USB), έτσι ώστε και οι ενασχολούμενοι να μπορούν να εντρυφούν στα επισυναπτόμενα μέλη μέσω της οπτικοποίησης των μουσικών αρχείων, ως ένα μέσο σπουδής τους.

Για παραγγελίες μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να δείτε στους εξής συνδέσμους:

Youtube: https://bit.ly/3jT0aYY

Spotify: https://spoti.fi/3seJ2k6

Applemusic: https://apple.co/3iMjojE

Amazon music: https://amzn.to/3xLwF0a

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων