29/03/2021 29/03/2021 Την παράταση των μέτρων απαγόρευσης εισόδου στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου αποφάσισε σήμερα η Ιερά Κοινότητα με σκοπό την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. Μετά από την σημερινή σύναξη των αντιπροσώπων των Ιερών Μονών (Δευτέρα 29  Μαρτίου στις Καρυές του Αγίου Όρους), αφού συζητήθηκε η εξέλιξη της Πανδημίας και συνυπολογίστηκαν και οι αποφάσεις της...
29 Μαρτίου, 2021 - 13:05

Παρατείνονται τα μέτρα στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου

Διαδώστε:
Παρατείνονται τα μέτρα στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου

Την παράταση των μέτρων απαγόρευσης εισόδου στο Άγιον Όρος μέχρι 15 Απριλίου αποφάσισε σήμερα η Ιερά Κοινότητα με σκοπό την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μετά από την σημερινή σύναξη των αντιπροσώπων των Ιερών Μονών (Δευτέρα 29  Μαρτίου στις Καρυές του Αγίου Όρους), αφού συζητήθηκε η εξέλιξη της Πανδημίας και συνυπολογίστηκαν και οι αποφάσεις της κυβέρνησης αποφασίστηκε η παράταση των μέτρων.

Σημειώνεται επίσης ότι οι μετακινήσεις μεταξύ των Μονών θα γίνεται μόνο μετά από τις κατάλληλες εξετάσεις αν κριθεί αναγκαίο.

Η κάθε Ιερά Μονή άλλωστε έχει λάβει τα μέτρα της και όσοι εργάζονται ή εγκαταβιούν στις Ιερές Μονές έχουν ήδη φροντίσει για τις εξετάσεις.

Την ίδια ώρα οι Ιερές Ακολουθίες όπως και οι Λιτανείες τελούνται κανονικά προς ενίσχυση αλλά και προστασία του πιστού λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων