07/11/2023 08/11/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση με θέματα: ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ, τρίτο μελέτημα της σειράς Βατοπαιδινή Μουσική Βίβλος–Μουσικολογικά Μελετήματα από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Μέθοδος προσέγγισης της παλαιάς με βάση τη...
07 Νοεμβρίου, 2023 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 17:32

Παρουσίαση της έκδοσης «Σύντομον Αναστασιματάριον» του Πέτρου Πελοποννησίου

Διαδώστε:
Παρουσίαση της έκδοσης «Σύντομον Αναστασιματάριον» του Πέτρου Πελοποννησίου

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση με θέματα:

  • ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ, τρίτο μελέτημα της σειράς Βατοπαιδινή Μουσική Βίβλος–Μουσικολογικά Μελετήματα από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου
  • Μέθοδος προσέγγισης της παλαιάς με βάση τη νέα γραφή (αυτόγραφο Πέτρου Βυζαντίου – εξήγηση Γρηγορίου Πρωτοψάλτου & Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος)

Κεντρικός ομιλητής: Δρ. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των επίσημων εορτασμών του πολιούχου της πόλεως Λεμεσού Ιωάννου του Ελεήμονος.

Η κεντρική ομιλία και οι χαιρετισμοί θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ρουμανικά.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα απαντηθούν ερωτήσεις.

Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZItf-mrrzsuEtbwMoEwMUPmGWr91rR2jTu1

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων