27/04/2023 27/04/2023 Μέσα στην ευλογημένη πασχάλια ατμόσφαιρα της Αναστάσεως η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, εξεδήλωσε για πολλοστή φορά τα φιλάνθρωπα και αλληλέγγυα αισθήματά της, ενισχύοντας τις δομές των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφαλίων. Συγκεκριμένα, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου απέστειλε πέντε τόνους τροφίμων, ποσότητα ικανή, ώστε το Συσσίτιο των Εμπεριστάτων, ένα συσσίτιο...
27 Απριλίου, 2023 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 11:28

Πασχάλια προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στην Μητρόπολη Λάμπης

Διαδώστε:
Πασχάλια προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στην Μητρόπολη Λάμπης

Μέσα στην ευλογημένη πασχάλια ατμόσφαιρα της Αναστάσεως η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, εξεδήλωσε για πολλοστή φορά τα φιλάνθρωπα και αλληλέγγυα αισθήματά της, ενισχύοντας τις δομές των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφαλίων.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου απέστειλε πέντε τόνους τροφίμων, ποσότητα ικανή, ώστε το Συσσίτιο των Εμπεριστάτων, ένα συσσίτιο που διανύει ήδη το εικοστό πρώτο έτος λειτουργίας κατ’ οίκον σίτισης, να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες Της, προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και την Συνοδεία του, και εύχεται την άνωθεν ευλογία και το έλεος παρά του Αναστάντος Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων