24/11/2019 24/11/2019 Η Σκήτη του Αγίου Δημητρίου ή Λακκοσκήτη, βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Αγίου Όρους σε υψόμετρο 280μ. στη μέση της απόστασης της Μονής Καρακάλλου και της Μονής της Μεγίστης Λαύρας και υπάγεται στην Μονή Αγίου Παύλου και απέχει απ’ αυτή μιάμιση ώρα απόσταση. Βρίσκεται πλησίον της παλαιάς μονής των Aμαλφηνών που καταργήθηκε τον 11ο αιώνα,...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 20:15

PHOTOJOURNAL: Στη Λακκοσκήτη του Περιβολιού της Παναγίας

Διαδώστε:
PHOTOJOURNAL: Στη Λακκοσκήτη του Περιβολιού της Παναγίας

Η Σκήτη του Αγίου Δημητρίου ή Λακκοσκήτη, βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Αγίου Όρους σε υψόμετρο 280μ. στη μέση της απόστασης της Μονής Καρακάλλου και της Μονής της Μεγίστης Λαύρας και υπάγεται στην Μονή Αγίου Παύλου και απέχει απ’ αυτή μιάμιση ώρα απόσταση. Βρίσκεται πλησίον της παλαιάς μονής των Aμαλφηνών που καταργήθηκε τον 11ο αιώνα, μέσα σε περιβάλλον εντονότατης βλάστησης αλλά ασφυκτικό και περιορισμένο. Οι διαμένοντες μοναχοί είναι Pουμανικής καταγωγής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ASCETICEXPERIENCE.COM:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΔΩ

PHOTO: ASCETICEXPERIENCE

INFO: WIKIPEDIA

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων