12/01/2024 12/01/2024 Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου η συλλογή με άρθρα και μελέτες του Ομοτίμου Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κου Γεωργίου Μαντζαρίδη υπό τον τίτλο: «Πνοή Ακτίστου».  Ο άνθρωπος είναι κτιστό δημιούργημα του άκτιστου Δημιουργού. Κάθε πτυχή της υπάρξεώς του είναι στραμμένη προς το άκτιστο Αρχέτυπό του. Το πρωταρχικό έργο της...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 15:25

«Πνοή Ακτίστου»: Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
«Πνοή Ακτίστου»: Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου η συλλογή με άρθρα και μελέτες του Ομοτίμου Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κου Γεωργίου Μαντζαρίδη υπό τον τίτλο: «Πνοή Ακτίστου».

Ο άνθρωπος είναι κτιστό δημιούργημα του άκτιστου Δημιουργού. Κάθε πτυχή της υπάρξεώς του είναι στραμμένη προς το άκτιστο Αρχέτυπό του.

Το πρωταρχικό έργο της ζωής του δεν είναι η ηθική ή η κοινωνική και πολιτισμική προκοπή και βελτίωσή του, αλλά η καθολική μεταμόρφωση και τελείωση με την πνοή του Αρχετύπου του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε: vatopedi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων